Sisteme termice complete

Caracteristici

Pentru dotarea cladirilor cu toate elementele necesare unui confort, in conditii de eficienta in utilizarea combustibililor si cu valorificarea surselor de energie regenerabile, au fost proiectate si realizate sisteme termice complexe.

Acestea grupeaza sub forma unui agregat o centrala termica in condensare, un boiler bivalent, panouri solare si intregul sistem de conexiuni electrice, hidraulice si de automatizare necesare unei functionari rationale.

Faceted Search Has Landed

Avantaje

  • utilizarea in sistem a unei centrale termice in condensare incadrata in banda A de eficienta energetica;
  • utilizarea unui boiler bivalent cu caracteristicile si performantele prezentate in sectiunea dedicata din acest site;
  • utilizarea unor panouri solare plane de inalt randament;
  • folosirea unui sistem hidraulic performant dotat cu o pompa special dimensionata pentru functionarea corecta in conditiile particulare ale sistemului solar
  • coordonarea functionarii intregului sistem prin utilizarea preferentiala a energiei solare si, numai atunci cand este cazul, a energiei generata de centrala termica.
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles